Woningen in alle regio´s

  Apartament in Valencia, Costa Azahar,

  € 49,500, 57 sqm, REF: 42853

  CIUDAD GRAN TURIA - Te koop luxe lofts gelegen in de stad Valencia. Deze residentie heeft een strategische locatie binnen de stad, en bevind zich slechts op 10 minuten van het oude centrum, met uitzicht op de Gran Turia winkelcentrum, een residentie op een unieke en bevoorrechte locatie. Uitstekende verbinding via de V-30 naar de haven en de luchthaven. Er zijn drie soorten lofts: Loft met tuin, op twee verdiepingen met keuken, open salon, badkamer en terras; Lofts met terras waar we een keuken, badkamer, open lounge en mezzanine hebben; Lofts met dakterras, waar naast de aangegeven distributie, een groot solarium op de bovenste verdieping extra is. Ook opmerkelijk zijn de uitstekende kwaliteiten van de residentie, omringd door prachtige tuinen, verder met een gemeenschappelijk zwembad en 24 uur beveiliging. U koopt dit Project direct van de bank, met volledige zekerheid en garanties.

  View full details for Apartament, Costa Azahar, .
  View full details for Apartament, Costa Azahar,

  Bedrooms 1 bedrooms

  Apartament in Moncofa, Costa Azahar,

  € 56,500, 32 sqm, REF: 36027

  Residentie Belcaire, appartementen, 1 slaapkamer en 1 badkamer in een gemeenschap met zwembad, peddel plein, solarium, twee speeltuinen voor kinderen en tuinen. Dit appartement heeft ook garaje en berging, is gebouwd in 2010 en komt uit bankbeslag.

  View full details for Apartament, Costa Azahar, .
  View full details for Apartament, Costa Azahar,

  Bedrooms 1 bedrooms

  Apartament in Sant Jordi, Costa Azahar,

  € 66,700, 73 sqm, REF: 18837

  Appartement met 1, 2 of 3 slaapkamers met een uitstekende indeling. Omvatten een installatie van airconditioning, video-intercom, kasten en keuken. Hoogwaardige afwerking en grote terrassen in een open gebouw met zeer uitgebreide gemeenschappelijke zones, waaronder zwembaden, een eigen sportcentrum met tennis- en paddle banen en grote tuinen. Ze hebben ook een commerciële ruimte. Residentiële urbanisatie Golf Mar is gelegen in het Golf Resort Panorama, een grondgebied van een totaal van 80 hectare en is gelegen bij het centrum van Sant Jordi. De golfbaan is van typisch Amerikaans design. De woningen zijn gelegen op 8 km van het centrum van Sant Jordi en 16 km van Vinaròs en hebben een uitstekende verbinding door de nabijheid van de snelweg (AutoRoute del Mediterraneo).

  View full details for Apartament, Costa Azahar, .
  View full details for Apartament, Costa Azahar,

  Bedrooms 2 bedrooms

  Rijwoning in Torre de la Horadada, Costa Azahar,

  € 135,000, 75 sqm, REF: 8506

  Deze fantastische 3 slaapkamers, 2 badkamers herenhuis is gelegen in de Torre de la Horadada en ligt op loopafstand van alle lokale voorzieningen, winkels, restaurants, stranden en de jachthaven. . De woning ligt in een gesloten residentie met uitzicht op een van de twee gemeenschappelijke zwembaden, de woning bestaat uit een terras met overdekte entree veranda die leidt naar de woon / eetkamer met open haard, een Amerikaanse keuken, ruime badkamer twee aparte slaapkamers en een terras achteraan met off-road parking op de begane grond. Boven is er een tweepersoons slaapkamer met en-suite badkamer met douche en een zonneterras. gemeubileerd verkocht.

  View full details for Townhouse, Costa Azahar, .
  View full details for Townhouse, Costa Azahar,

  Bedrooms 3 bedrooms

  Villa in Peniscola, Costa Azahar,

  € 146,900, 145 sqm, REF: 38326

  Twee verdiepingen tellende huizen, spaanse stijl met 2 slaapkamers en 2 badkamers, uitstekende kwaliteits afwerking, volledig ingericht en uitgerust met meubelen, in staat om onmiddelijk te betrekken. Grote terrassen. Gelegen in een omheind complex met gemeenschappelijk zwembad, op slechts 2 km van het kustdorp Peniscola en het strand.

  View full details for Villa, Costa Azahar, .
  View full details for Villa, Costa Azahar,

  Bedrooms 2 bedrooms

  Villa in Torrent, Costa Azahar,

  € 219,000, 252 sqm, REF: 48195

  Geschakelde woningen van 4 slaapkamers en 3 badkamers gelegen in Torrent, provincia Valencia. Ze zijn uitgerust met pre-instalatie airconditioning, inbouwkasten en ingerichte keuken. Alle woningen hebben een eigen garage in de kelder met minimaal plaats voor twee auto's. Het complex heeft een gemeenschappelijk zwembad. Nieuwbouw te koop bij de bank.

  View full details for Villa, Costa Azahar, .
  View full details for Villa, Costa Azahar,

  Bedrooms 4 bedrooms

  Apartament in Valencia, Costa Azahar,

  € 335,000, 109 sqm, REF: 29589

  Luxe appartementen van 2 slaapkamers en 2 badkamers. Ingerichte keuken. Parketvloeren. Penthouses met grote terrassen. Zonnepanelen voor de productie van warm water. Gemeenschappelijk zwembad. Lift. Uitstekende kwaliteit en afwerking. In het centrum van de stad, op wandelafstand van zowat alle bezienswaardigheden waaronder het paleis voor kunst Reina Sofia, het Oceanografica, het park Turia. Dit nieuwbouwproject wordt te koop aangeboden door de bank.

  View full details for Apartament, Costa Azahar, .
  View full details for Apartament, Costa Azahar,

  Bedrooms 2 bedrooms